Laukkaa Landelle -hanke

Etelä-Karjalan Ravinaiset on saanut puoltavan päätöksen Laukkaa Landelle -hankkeeseen. Hanke on Leader-hanke, jota on haettu jo reilu vuosi sitten. Hankkeen tarkoituksena on lähentää maaseutua ja kaupunkia, tehdään tutuksi toisiamme puolin ja toisin.

Laukkaa Landen alaisuudessa toimii myös lasten- ja nuortenkerho Laukkis, jonne kaikki halukkaat ovat tervetulleita. Kerho järjestää erilaisia tapahtumia ja tempauksia, nyt on käynnissä mm keppihevosen valmistuskurssi Lappeen raviradan nuorisotiloissa joka torstai klo 18 alkaen, jos olet kiinnostunut seuraa meitä Facebookissa Laukkaa Landelle ryhmässä tai voit vaikka soittaa 050-3048300 kerron mielelläni lisää toiminnasta. TERVETULOA mukaan.

Vuonna 2016 hanke järjesti ensimmäisen, ison suosion saavuttaneen kepparikisan Veeruska-ajojen yhteydessä. Samaisissa raveissa ajettiin myös ensimmäiset Poniveeruskat, joista tulikin jo perinne. Sillä tänä vuonna 2017 vuorossa oli jo toisen Poniveeruska ponin loimitus. Näissä poniravilähdöissä jokainen osallistuja sai myös osallistumislahjan sisäänkirjoituksen yhteydessä, sekä muistimme "totoon" tulleita (3 ensimmäistä) myös palkintopolkaleilla.

Tulevaisuudessa järjestämme retkiä, kursseja ym. kaikki ideat ja uudet innokkaat ihmiset joukolla mukaan vaan, iloiseen porukkaan.

Suurin ponnistus ja samalla myös mahdollisuus on 19.5.2018 järjestettävät " Maalaismarkkinat". Tapahtuma järjestetään Lappeenrannan Raviradalla, tällä hetkellä yhteistyökumppaneita kartoitetaan. Mutta luvassa on varmasti huippu hauska ja antoisa päivä. Myös talkooväkeä tarvitaan silloin paljon, jos sinulla on halua auttaa ja osallistua ota reippaasti yhteyttä Tuulaan 050-3048300.