LAUKKAA LANDELLE

LAUKKAA LANDELLE -HANKE

Etelä-Karjalan Ravinaiset on saanut puoltavan päätöksen Laukkaa landelle -hankkeeseen, jonka tarkoituksena on lähentää maaseutua ja kaupunkia, tehdään tutuksi toisiamme puolin ja toisin.

Laukkaa landelle -hankkeen alaisuudessa toimii myös lasten- ja nuortenkerho Laukkis, jonne kaikki halukkaat ovat tervetulleita. Kerho järjestää erilaisia tapahtumia ja tempauksia, nyt on käynnissä mm. keppihevosen valmistuskurssi Lappeen raviradan nuorisotiloissa joka torstai klo 18 alkaen, jos olet kiinnostunut seuraa meitä Facebookissa Laukkaa Landelle -ryhmässä tai voit vaikka soittaa 050 304 8300, niin kerron mielelläni lisää toiminnasta.

Vuonna 2016 hanke järjesti ensimmäisen, ison suosion saavuttaneen kepparikisan Veeruska-ajojen yhteydessä. Samaisissa raveissa ajettiin myös ensimmäiset Poniveeruskat, joista onkin tullut jo perinne. Näissä poniravilähdöissä jokainen osallistuja sai myös osallistumislahjan sisäänkirjoituksen yhteydessä, sekä muistimme “totoon” tulleita (3 ensimmäistä) myös palkintopolkaleilla.

Tulevaisuudessa järjestämme retkiä, kursseja ym. kaikki ideat ja uudet innokkaat ihmiset joukolla mukaan vaan, iloiseen porukkaan. Tervetuloa!

L a u k k a a  l a n d e l l e  – k u v a g a l l e r i a